"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Vraag in één keer meerdere brochures aan!

brochure

Vrijblijvend meerdere offertes ontvangen? Geen probleem!

Offerte-aanvragen

Gebruikers Vertellen

Wat gebruikers vertellen over hun ervaringen met scootmobielen is leerzaam voor u. Hieronder hebben we enkele verhalen geplaatst van gebruikers. Misschien herkent u zich in een van de verhalen en beseft u nu pas dat u eigenlijk ook niet zonder een scootmobiel kunt...

Ik voel mij geen invalide meer!

"Vorig jaar ben ik geopereerd aan mijn heupen. Lopen ging al een hele tijd niet meer en de pijn was ondraaglijk. Ik kwam mijn huis niet meer uit. Nu ik geopereerd ben, is de pijn verdwenen en kan ik weer kleine eindjes lopen. Lange afstanden maken zal mij nooit meer lukken, maar dankzij mijn nieuwe scootmobiel kan ik weer overal komen! Ik ga er vaak opuit met de auto en mijn scootmobiel neem ik dan mee. Hij is opvouwbaar, wat natuurlijk een groot voordeel is. Ik voel mij geen invalide meer!"

Mijn scootmobiel laat mij nooit in de steek

“Door de scootmobieldealer ben ik uitstekend geholpen en ik ben erg tevreden met mijn nieuwe aanwinst. Mijn conditie verslechterde met de dag. Daardoor werd zelfs het halen van de boodschappen om de hoek een onmogelijke opgave voor mij. Nu kan ik weer gaan en staan waar ik wil!”

Ervaring met een scootmobiel? Schrijf hier uw review!

  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
560