"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Demonstratie scootmobiel

Gaat lopen moeizaam, of is het maken van korte afstanden onmogelijk? Denk dan eens na over de aanschaf van een scootmobiel. Het is een lastige keuze die u moet maken. In de eerste plaats is het moeilijk om te accepteren dat u minder mobiel wordt. Daarnaast moet u leren omgaan met het bedienen en besturen van uw nieuwe scootmobiel. Het beste kunt u zelf de scootmobiel op locatie testen, bij de dealer zelf. Hij zal de bediening uitleggen en u verder adviseren.

Een beurs bezoeken

Een gouden tip: Bezoek eens een beurs op het gebied van scootmobielen. U kunt er veel verschillende soorten en merken scootmobielen zelf uitproberen. Daar is alle ruimte en tijd voor. Soms zijn er zelfs heuse parcours, met hindernissen, waardoor u snel vertrouwd raakt met de werking en de bediening van de scootmobiel. Op de beurs kunt u uitgebreid geïnformeerd worden.

Demonstratie aan huis

Hebt u een bepaald type of model scootmobiel op het oog, en wilt u deze kopen? Informeer bij de adviseur van de betreffende leverancier of het mogelijk is dat u gratis een demonstratie aan huis krijgt. Veel leveranciers leveren deze extra service namelijk.

Demonstratie-scootmobiel
  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
558