"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Bediening scootmobiel

We kunnen ons voorstellen dat u wilt weten hoe u een scootmobiel moet bedienen, als u er nog nooit mee gereden hebt. Maakt u zich geen zorgen, want de scootmobiel bediening is erg eenvoudig. Elk mobiel heeft een duidelijk dashboard met knoppen, lampjes en schakelaars. Op het dasboard kunt u informatie aflezen aan de hand van lampjes. De scootmobiel zet u in beweging door met de hand gas of de voet gas te geven. Dit laatste is vooral prettig voor mensen die hun handen minder goed kunnen gebruiken.

Scootmobielen zelf testen

Hoe een scootmobiel werkt, ervaart u het beste wanneer u zelf een proefrit maakt. Door zelf te testen in een showroom, raakt u al gauw vertrouwd met het apparaat. Een adviseur geeft u daarnaast altijd uitleg over de werking en bediening van de scootmobiel.

Demonstratie aan huis

Hebt u eenmaal zelf een scootmobiel getest en past de scootmobiel ook nog eens bij u? Dan is het moment aangebroken dat u tot koop overgaat. Bent u nog een beetje onzeker of u de bediening wel voldoende onder de knie hebt, of wilt u voor de zekerheid nog eens uitleg over het gebruik? Dan kunt u vragen om een gratis demonstratie aan huis. De instructeur legt u alles nog eens haarfijn uit. Ook krijgt u advies m.b.t. algemeen onderhoud (dat wat u zelf kunt doen) en periodiek onderhoud (dat wat u beter kunt uitbesteden). 

Bediening-scootmobiel
  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
513