"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Problemen scootmobielen

Hebt u een probleem met uw scootmobiel en bent u op zoek naar een oplossing? We hebben problemen die kunnen voorkomen in een lijst geplaatst, met als antwoord daarop ons advies. Neem direct contact op met uw scootmobielleverancier als de problemen daarna niet verholpen zijn.

Probleem met de accu

Hebt u de scootmobiel een tijd niet meer gebruikt? Sommige accu's gaan stuk als ze drie maanden of langer niet opgeladen worden. Accu's kunt u het beste permanent onder lading houden.

Raar geluid

Als uw scootmobiel plotseling een raar geluid geeft, hoeft er niet direct een technisch mankement te zijn. Het kan zijn dat er een schroefje of een bout loszit, of dat er tijdens een rit vuil of iets anders tussen de onderdelen vast is komen te zitten. Misschien dat er een onderdeel geolied moet worden. Kunt u de oorzaak niet vinden? Dan is het verstandig om een onderhoudsbeurt door de dealer uit te laten voeren.

De scootmobiel reageert niet meer

Is de accu volledig opgeladen maar reageert uw scootmobiel niet meer? Het is goed mogelijk dat er bedrading loszit. Ga niet zelf aan uw scootmobiel sleutelen, maar laat dit altijd door een monteur doen die over de juiste papieren beschikt. Uw leverancier kan u verder helpen!

Problemen-scootmobiel
  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
562