"Laat uw nummer achter, dan nemen onze adviseurs contact met u op!"

Bel mij terug

Scootmobiel vervoeren

De scootmobiel is een prachtige uitkomst voor mindervaliden of mensen die niet meer zo mobiel zijn.  Ook u hoeft niet meer afhankelijk te zijn van anderen, en kunt straks in veel gevallen weer gaan en staan waar u wilt. Een scootmobiel vervoeren kan lastig zijn. Vooral als u een z.g. 'vaste scootmobiel' hebt, die niet 1-2-3 te demonteren is. Het meeste openbaar vervoer is hier wel op ingesteld, maar vervoer met de auto of het vliegtuig is vrijwel onmogelijk. Hebt u een inklapbare scootmobiel, dan kunt u deze opvouwen en in de kofferbak van uw auto vervoeren. 

Vaste scootmobiel meenemen

Gaat u op vakantie, en bent u afhankelijk van uw niet-opvouwbare scootmobiel? Dan zijn er mogelijkheden om deze toch over de weg te vervoeren. Bezit u een bestelwagen of een busje, dan is er geen probleem. Hebt u een personenauto, dan wordt het al iets lastiger. Een optie is het gebruiken van een aanhanger. Daar bestaan zelfs speciale 'scootmobiel aanhangers' voor.

Vliegvakantie

Hebt u een grote scootmobiel en reist u per vliegtuig? Er zijn maatschappijen, zoals de KLM, die een speciale service leveren aan mensen met een scootmobiel. Vraag wel tijdig deze service aan. Let op: lang niet alle vliegmaatschappijen bieden deze service.

Aanhanger-scootmobiel
Aanhanger-scootmobiel
  • onafhankelijk advies
  • geld & tijd besparen
  • gratis meerdere offertes
  • eigen adviseurs
  • persoonlijk advies
Deze website maakt gebruik van cookies, voor meer info klik hier
557